2017 Akay Gelinlik Modelleri (Sezanur Tasarımları)

Akay Gelinlik Modelleri 2017 Sezonu Sırt Dekolteli Muhteşem Güpürlü Tasarım
Akay Gelinlik Modelleri 2017 Sezonu Sırt Dekolteli Muhteşem Güpürlü Tasarım

2017 Akay Gelinlik Modelleri (Sezanur Tasarımlar ) başlangıç fiyatı 5 bin TL, 16 bin 200 TL’ye kadar fiyat aralığı bulunmakta. Ayrıca bir birinden muhteşem gelinlik modelleri ile bizleri buluşturmaktadır.

2017 Akay Gelinlik Modelleri  Sezanur Tasarımları 2017 yılında oldukça iddalı ve gözde olacağa benziyor. Özellikle sırt kısmı dekolte olan  ve güpürlerle detaylandırılmış modeller de   özellikle gelinliğin uçlarına kadar kullanılan güpürlü modeller göz kamaştırıcı ayrı bir güzelliktedir. Ayrıca sırtı dekolte olan  ve düğme  detayı ile ayrı bir hava verilen  modellerde ayrı bir zarif görünmektedir.  2017 Akay Gelinlik Modelleri  Sezanur Tasarımları içinde dekolte ve yırtmaç detayının birlikte kullanılması ise muhteşem bir şıklığı ve görselliği gözler önüne  getirmiştir. 2017 yılının en iddalı modelleri arasına şimdiden kendini gösterecek ve takip edilecek gibi durmaktadır.  Ayrıca gelinliklerde çiçek işlemeleri ile birlikte dantel de kullanılması bu gelinlik modellerinin güzelliklerini  güzellik katmıştır. Bunun yanı sıra bu modeller kendilerini şimdiden bir adım daha öne çıkarmış gibi görünmektedir. Her tarza hitap eden bu gelinlik modelleri hem giyecek olan bayanların kendilerini muhteşem hissettirecek hemde bütün gözleri kendilerine hayran bırakacaktır.

2017 Akay Gelinlik Modelleri  Sezanur Tasarımları ile ilgili görsellerden bazılarını aşağıda sizler için paylaştık. Bu güzel modelleri inceliyebilirsiniz.

 

admin

Evliliğe dair her şeyi paylaşmak dileğiyle...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir