2017 Çocuk Gelinlik Modelleri

En Şirin Çocuk Gelinlikleri 2017
En Şirin Çocuk Gelinlikleri 2017

Her çocuk güzeldir, her çocuk özeldir, her çocuk ayrı bir dünyadır, her çocuk ailesi için biriciktir ve her çocuğa gelinlik modelleri çok yakışır, sempatik ve şirin gözükür. Özellikle akraba düğünlerinde kızlarının şirin bir gelinlik modeli ile merasimde boy göstermesi ebeveynlerin büyük istekleri arasında yer almaktadır. Fiyatları 150 TL civarı olan sizlerle aşağıda görsellerini paylaştığımız birbirinden güzel çocuk gelinliklerini İstanbul’da Kadıköy, Ümraniye, Fatih, Eminönü bölgesinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Peki en çok hangi tarz ve renk gelinlikler küçük meleklerin hoşuna gitmektedir, galerimizin hemen ardından kısaca bu bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

En Sempatiği Çocuk Gelinlik Modelleri:

Birbirinden güzel çocukların daha da güzelleştirdiği bu gelinlik modelleri arasında pembe renkli olanlar özellikle 3-5 yaş arası cimcimelerin pek bir hoşuna gitmektedir.

Özellikle dikkat çeken bir diğer tasarım ise çiçek desenleri ile veya gerçek çiçeklerle bezenmiş güzel gelinlik modelleri olmaktadır. Bunu göz önünde bulundurarak çocuğunuza alacağınız gelinlik için bu alternatifleri göstermeyi ihmal etmeyiniz…

admin

Evliliğe dair her şeyi paylaşmak dileğiyle...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir