2018 Renkli Gelinlik Modelleri

Bütün gençlerin hayalidir gelinlik giymek, kimisi beyazlar içinde kendisini en mutlu gününde hayal ederken bazıları ise daha renkli tasarımları hayalinde canlandırabilir. İşte yeni  sezonda renkli gelinlik modelleri ve sizlerin hayallerini gerçeğe dönüştüren konseptler…

Her ne kadar gelinlik masumiyetin ve saflığın ve bunun gibi bir çok güzel anlamın içeriğine uygun beyaz renklerin ağırlığında olsa da özellikle 2018 yılı için renkli gelinlik modası rüzgarlar estirmeye başladı. Peki Dünya’nın şuan da trend halinde ilk tercihleri arasında olan renkli gelinlik modelleri için nerden ve neden böyle bir rağbet doğru?

En Güzel Renkli Gelinlik Modelleri 2018
En Güzel Renkli Gelinlik Modelleri 2018

Ünlü çizgi film karekterlerinin güzelliği ile meşhur Disney ile Japon giyim markası Kuraudia Co birlikte 2018 trendi olan bir güzelliğe imza attı. Disney prenseslerin elbiselerinin gelinlik çeşitlerini tasarlayan Japon firma müthiş renklerle göz alıcı güzellikte gelinlikler tasarladı.

En Şık Renkli Gelinlik Modelleri
En Şık Renkli Gelinlik Modelleri

2018 Renkli Gelinlik Modelleri, ortalama olarak Kasım ayı itibari ile 3,600 dolar gibi bir fiyatla kiralanabilecek.

Mavi Renkli Gelinlik Modelleri 2018
Mavi Renkli Gelinlik Modelleri 2018

Sade gelin başına gelecek şık bir taç modeli ile Disney’de yer alan prensesler kadar güzel bir karektere bürünebilirsiniz. Özellikle kır düğün konseptinde düşünülen organizasyonlarda renkli gelinlik modelleri oldukça şık duracaktır. Renkli gelinlik modelleri arasında bizim en çok beğendiğimiz tasarım ise mavi ve pembe tonların ağırlık kazandığı tasarımlar oldu.

Yeni Sezon Renkli Gelinlik Modelleri 2018
Yeni Sezon Renkli Gelinlik Modelleri 2018

2018 Renkli Gelinlik Modelleri, tül detaylar ile sizlerin şıklığına şıklık katacak ve en az beyaz gelinlikler kadar güzel bir konsept ortaya koyacaktır. Kır düğünlerinin yanı sıra açık hava, plaj ve yat düğün konsepti içinde renkli gelinlik modelleri oldukça uygun olacaktır.

Renkli Gelinlik Modelleri 2018
Renkli Gelinlik Modelleri 2018

Özel tasarım olan bu konseptler, büyük otel lobileri ile saraylarda yapılacak ultra lüks düğün organizasyonlarında oldukça uygun bir tercih olarak karşımızda durmaktadır. Kabarık etekli tasarımlar ihtişamınızı arttıracak ve sizleri bir prenses halinde uzunca bir süre konuşulanlar arasında en şık gelin olarak lanse edecektir.

Yeni Trend Renkli Gelinlikler
Yeni Trend Renkli Gelinlikler

admin

Evliliğe dair her şeyi paylaşmak dileğiyle...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir